Esimerkkejä aikaisemmista menukokonaisuuksista:

Fingerfood

Parmesaania, maa-artisokkaa ja kahvia

Briossia, kananmaksakreemiä ja pikkelöityä selleriä

Savumakrilli-toast ja punasipulihilloketta

Sitruunainen financierleivos

Suklaa-lakukakku

Häät

Alkuun

Retiisejä ja vegaanista cashew bernaisea

Marinoituja kirsikkatomaatteja, suolaheinää ja piimäjuustoa

”Nordic ceviche” – siikaa, herneitä, krasseja ja tattaria

Luomu karitsan tartaria, savuheinämajoneesia, kanttarellejä ja sipuleita

Juureen leivottua leipää ja tattivoita

Päälle

Vihersalaatteja, lehtikaalta, kurkkua ja voikukkaa ja soija-vinaigrette
Paahdettua perunaa ja karhunlaukkaa

Grillattua parsaa ja misovoita

Hiillostettuja naattiporkkanoita, yoghurttia, ketunleipää ja hunajadressing

Yrteillä täytettyä porchettaa ja punasipulihilloke

Karhunlaukalla maustettua luomu härkäpapu tempehiä (vegeille)

Night food

Pyttipannu, 64°c luomukananmuna ja ryytisinappia

Á la Carte

Alkuun

Alastalon tilan luomu karitsan tartaria, parsaa, ruista ja samettikukka majoneesia

Grillattua parsaa, ruista & vegaanista luomua Jalotofu-emulsiota

Päälle

Merilohta 42°C, lämminta tattari-salaattia, nuorta kaalia ja sitrus-yoghurttia

Suolakuoressa paahdettua naurista, lämmintä tattari-salaattia, nuorta kaalia & gremolata-yrttidressing

Jälkeen

Oliiviöljykakkua, marinoitua raparperia & valkosuklaakreemiä

Buffet

Graavilohta, osterimajoneesia

Kylmäsavustettua ankanrintaa

Edamame hummus

Paahdettua punajuurta & kumina-yoghurttia

Hapanjuureen leivottua spelttileipää

Grillattu mustekala & salsa verde

Paahdettua bataattia, romesco-kastiketta

Vihersalaatteja, marinoitua fenkolia ja kurkkua & sitrus-vinegrette

Tattari-patissieriä, suolaheinää & sitrusmarenkia